Ετήσιο Συνέδριο Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση του Παιδιάτρου: Από το Νεογνό στον Έφηβο

Συνέδρια
Ιωάννινα
από 14.02.2020
έως 16.02.2020
Ετήσιο Συνέδριο Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση του Παιδιάτρου: Από το Νεογνό στον Έφηβο

Αγαπητοί/ές κύριοι/ες,

Από 14 έως 16 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα το «Ετήσιο Συνέδριο Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση του Παιδιάτρου: Από το Νεογνό στον Έφηβο». Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Σωματείο Αρωγοί Πρόληψης και Θεραπείας Παιδικών Νοσημάτων με την επιστημονική συνεργασία του Τομέα Υγείας του Παιδιού, του Τμήματος Ιατρικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, εκ μέρους της οργάνωσης, προκειμένου να διευκολύνουμε τη συμμετοχή συναδέλφων με τη δωρεάν εγγραφή και παρακολούθηση.
Σας προσκαλούμε, όλους όσους θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά, να υποβάλλετε εργασίες που θα συμπεριληφθούν στο πλαίσιο του επιστημονικού προγράμματος με κύριες θεματικές επιστημονικές ενότητες τις παρακάτω:

• Νεογνολογία
• Παιδιά με ιδιαιτερότητες
• Αιματολογία
• Επείγουσα Παιδιατρική
• Καρδιαγγειακά – Μεταβολικά Νοσήματα
• Γυναικολογία
• Επιλεγμένα Παιδιατρικά Θέματα
• Χειρουργικά

Θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα να υποβάλετε τις εργασίες, έως και την ακόλουθη ημερομηνία που έχει ήδη λάβει παράταση, την Κυριακή 15/12/2019, καθώς επίσης και να ανακοινώσετε τη δυνατότητα αυτή όπου κρίνετε κατάλληλο για τη καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Ο σύνδεσμος για την on line υποβολή περιλήψεων είναι ενεργός ΕΔΩ

Η δυνατότητα για δωρεάν εγγραφή κάθε ενδιαφερόμενου πραγματοποιείται ΕΔΩ

Επισυνάπτεται το επιστημονικό πρόγραμμα. Αναμένουμε με χαρά να σας καλωσορίσουμε στις εργασίες του «Ετήσιου Συνεδρίου Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση του Παιδιάτρου: Από το Νεογνό στον Έφηβο» και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας καθώς και την ενεργό συμμετοχή σας.

Με Τιμή
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Νικόλαος Χαλιάσος
Καθηγητής Παιδιατρικής, Διευθυντής, Τομέας Υγείας Παιδιού, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα

Αικατερίνη Σιώμου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Παιδονεφρολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής, Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων, Ιωάννινα

Αλέξανδρος Μάκης
Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής – Παιδοαιματολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα

Δείτε περισσότερα

15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικών Λοιμώξεων

15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικών Λοιμώξεων
10-12 Νοε 2017 Αίγλη Ζαππείου Αθήνα

15ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

15ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
15-18 Μαρ 2017 Hilton Athens

14ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο

14ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο
18-21 Μαρ 2015 Hilton Athens